Iepurașul vă așteaptă la Târgul de Paște de la Real

În preajma sărbătorilor pascale, Galeria Real organizează tradiționalul târg de Paște unde aproximativ 30 de expozanți vă vor ajuta să alegeți cadoul perfect pe care Iepurașul îl va aduce celor dragi dumneavoastră.

 

Ne începem vizita prin târg pe la standurile cu băuturi și produse tradițioanale. Astfel, nu putem rezista aromelor vinurilor din Podgoria Minis-Măderat, dar nici magiunului de Aldești, unic în această zonă. Ne-am gândit și la cei care țin post, iar o patiserie are câteva propuneri pentru ei. Să vedem și celelalte oferte!

După ce ne-am delectat puțin papilele gustative, mergem să vizităm standurile cu flori. Culorile primăvăratice ale acestora și mirosurile lor îmbietoare atrag clienții ca un magnet.

Revenim acum la scrisoarea pentru iepuraș. Plimbându-vă prin târg, v-ați putea forma o opinia despre ceea ce ați dori să găsiți în cuib în ziua de Paște. Astfel, ne vom opri la un stand cu bijuterii și gablonțuri pentru a vedea ofertele de aici.

Un alt cadou frumos ar fi un set de lenjerie intimă lucrată manual de mâini pricepute. Și astfel de lucruri se pot găsi la acest târg, dar să vedem mai bine despre ce este vorba.

Pentru cei care doresc să-și amintească timp îndelungat de cadoul primit de la Iepuraș în acest an, vă recomandăm niște aparate de cafea, calitate germană la prețuri accesibile. De asemenea vă puteți achiziționa seturi de farfurii sau boluri din ceramică sau produse ale cunoscutei firme Zepter.

Așadar, în perioada 19 aprilie – 4 mai sunteți așteptați la Târgul de Paște de la Galeria Real pentru cele mai inspirate cadouri, ba mai mult, clienții fideli sunt recompensați cu cupoane pentru Tombola surpriză care va avea loc la finalul târgului.

 

0 Comentarii

Poti fi primul care comenteaza aici!

Comenteaza