Raiul dansatorilor, weekend-ul trecut la Arad

 Weekend-ul trecut clubul de dans sportiv Ballroom Dance a fost gazda unui concurs de dans sportiv care a avut loc la Sala Polivalentă din Arad.

Toată spuma dansului sportiv românesc s-a aflat weekendul trecut la Arad. Vorbim de ce-a de-a treia ediție a concursului național de dans sportiv Cupa Arad care a adunat cele mai talentate perechi în orașul de pe Mureș pentru a demonstra că sunt cele mai bune și pentru a ocupa un loc pe podium.

Eleganță, stil și ritmul în sânge, asta au avut participanții la acest concurs care au dat tot ce-au avut mai bun pe ringul de dans și au încercat să impresioneze arbitrii cu mișcările lor. Să vedem care sunt criteriile de notare ale acestora.

Participanții la acest concurs sunt extrem de pasionați de ceea ce fac și asta îi motivează mereu să meargă mai departe.

Emoțiile sunt prezente atât înainte de intrarea în ring, cât și după evoluția din fața spectatorilor. Cu toate acestea, ele sunt depășite ușor datorită experienței deja acumulate.

Dansul sportiv este totuși un sport destul de costisitor. Ținutele

 dansatorilor, taxele la clubul de dans și deplasările se pot ridica și la câteva sute de euro, dar merită, spun atât dansatorii cât și cei din federație.

Concursul Național de dans sportiv Cupa Arad a fost organizat de Ballroom Dance care spune că și la anul ne așteaptă cu o nouă ediție.Cu toate acestea, arădenii nu au fost prea interesați de acest eveniment și cu siguranță au avut multe de pierdut. Majoritatea locurilor din Sala Polivalentă au fost ocupate de părinți și însoțitorii concurenților.

 

0 Comentarii

  1. lenu spune:

    a fost foarte frumos concursul… Felicitari participantilor si organizatorilor!

Comenteaza