Păcănele online

  1. Jocuri Cu Cazinou Online Slot Gratis: Ziua 1B a fost ziua în care BabyBowser a început căutarea lui Venom glory.
  2. Bonusuri Cadou Gratuite Cazinou Fără Depozit - Cazinoul Online vă așteaptă atingerea de aur și vă invită să jucați marea varietate de jocuri pe care le are în magazin.
  3. Jocuri De Noroc Online Gratis 2023: Gregg Frischling, Steel City Medias vice-presedinte si director general, a declarat Feb.

Aparate de 3d slot gratis noi

Cele Mai Bune Site-Uri De Cazinou
După cum sunteți pe deplin conștienți sunt informatizat și nu va fi obtinerea orice POAs datat în ultima 3 zile.
Jocuri Cazinou Fără Depozit Gratuite Română Sloturi
Șeful printre experți a fost CEO-ul GVC Kenny Alexander, care a marcat mutarea unui obiectiv complet poseda.
Nici un depozit bonusuri sunt una dintre cele mai adorabil acolo ca în acest caz, nu va fi nevoie chiar de a plasa orice depozit pentru a se califica pentru această sumă dulce.

Trucuri poker holdem

Jocuri Ruleta Electronica Ară Cazinou Gratis 2023
În prezent, Pragmatic Play oferă până la 5 sloturi pe lună, în afară de noi cazinou live jocuri și jocuri de bingo prin oferta sa multi-verticală..
3D Ruletă Electronica Como Funciona
Desigur, atunci când jucați un joc nou, doriți să cunoașteți ratele RTP și plățile, iar cu God Of Fire vă putem asigura că nu veți fi dezamăgiți.
Jocuri Română Slot Cazinou Gratis 2023

 

„Minte-mă frumos” în premieră la Arad. Vezi interviuri cu actorii!

Comedia romantică Minte-mă frumos, o producție MediaPro a fost lansată în acest weekend și la Arad. Vezi aici ce succes are acest film, dar și ce declarații am primit de la actorii prezenți la lansare.

Cinefilii arădeni au avut un mare motiv de bucurie sâmbătă seara când a fost lansat și la Arad filmul Minte-mă frumos. Este o comedie romantică realizată de MediaPro care până acum este foarte apreciată de public.

Filmul debutează cu mai multe secvențe comice, iar apoi acestea alternează cu cele romantice și poate de aici succesul acestui lungmetraj. Personajele nu sunt foarte numeroase, însă actorii care le-au dat viață au știut cum să le pună în valoare fiecare calitate.

Andi ne-a mai spus că s-a regăsit în unele calități ale personajului interpretat de el, însă nu ar putea recurge niciodată la metodete folosite de Dani pentru a face bani.

Soțul Dianei Dumitrescu, Ducu Ion este producătorul acestui film. Astfel el a fost nevoit să asiste la momentele în care frumoasa actriță se săruta cu colegul ei de platou, Andi Vasluianu, desigur totul într-un scop profesional. Să vedem care a fost reacția lui Ducu, dar și cât este de dificial pentru Diana să joace în aceste scene de față cu el.

Dacă ne uităm în ansamblu la acest film vom vedea o creație cinematografică foarte reușită, dar dacă îi întrebăm pe cei din echipa de producție care este opinia lor vom constata că părerile sunt împărțite.

Din păcate, acest tip de producții românești le vom întâlnii tot mai rar dacă nu vom arăta interes față ele. Pentru a ne păstra vie această industrie a cinematografiei autohtone, ar trebui să umplem sălile de cinema și astfel să arătăm actorilor că într-adevăr munca lor este apreciată.

Vă reamintesc acum că filmul Minte-mă frumos poate fi vizionat în cinematografele din toată țara, iar noi echipa XpressTv vi-l recomandăm și nu, nu vă mințim frumos, e extrem de real.

 

0 Comentarii

Poti fi primul care comenteaza aici!

Comenteaza