Andra cucerește succes după succes. Interviu EXCLUSIV!

Andra este unul din artiștii momentului din România. De doar trei săptămâni a lansat o melodie care acum are peste 2 milioane de vizualizări pe YouTube.

Andra în colaborare cu What s Up au lansat de curând piesa K la Meteo. La mai puțin de o lună de la lansare, aceasta are peste 2 milioane de vizualizări pe YouTube și tot mai multe difuzări la TV.

Refrenul piesei este cântat de Andra în limba română, iar fanii nu au întârziat să vină cu opinii în această situație. Am întâlnit pe YouTube un comentariu în care autorul spunea că îi era dor de vocea Andrei în română.

Cunoscută ca o iubitoare a folclorului românesc, artista mărturisește că nu-și va dezamăgi fanii nici în această priviință. La fiecare concert, artista interpretează cel puțin o melodie populară la fiecare concert al ei și spune că își va continua colaborarea cu fratele și cumnata sa.

În ultima perioadă, în presă au apărut mai multe zvonuri cum că soția lui Alex Velea ar fi fost geloasă datorită celor mai recente videoclipuri ale cântărețului, în care Alex apare alături de mai multe fete sexy. Care este oare părerea lui Cătălin Măruță despre ultimele videoclipuri ale Andrei pentru că și ea apare alături de alți bărbați?

 

0 Comentarii

  1. Thanks ! Supper Post !!

Comenteaza