Andrei, micuțul cu malformație cardiacă s-a stins din viață

Andrei Posa, micuțul în vârstă de trei luni și jumătate care suferea de o malformație cardiacă gravă a murit joi dimineața la spitalul din Szeged, Ungaria. Din spusele medicilor, se pare că un cheag de sânge i-a agravat starea de sănătate, iar mai apoi bebelușul a decedat.

Andrei Posa a fost diagnosticat la naștere cu o malformație cardiacă gravă care ar fi putut fi tratată la noi în țară. Medicii de la spitalul din Târgu Mureș au refuzat însă să realizeze intervenția chirurgicală. Părinții nu s-au dat bătuți și au găsit la Szeged în Ungaria o clinică la care operația extrem de delicată s-a putut realiza. Chiar dacă nu au avut suma necesară acestei intervenții, medicii au acceptat să îl opereze pe micuț deoarece starea lui se agrava de la o zi la alta.

Operația a decurs bine și a fost un succes, însă în timp organismul micuțului nu a acceptat vena primită și nici nu a răspuns bine la tratament. Aceste lucruri au dus la formarea unui cheag de sânge, iar mai apoi Andrei a intrat în comă. Joi dimineața, acest cheag s-a spart, fapt care a dus la decesul micuțului.

După îndeplinirea formalităților și plata unei sume de peste 1.800 de euro, părinții vor repatria luni trupul neînsuflețit al lui Andrei. Marți va avea loc înmormântarea micuțului, iar părinții au în continuare nevoie de ajutorul nostru. Cu toate economiile lor și ajutoarele primite, aceștia au achitat intervenția chirurgicală la care a fost supus micuțul, iar acum au nevoie de alți bani pentru înmormântare. Dacă doriți să ajutați această familie îndurerată o puteți face donând orice sumă de bani în următorul cont: RO68 BRDE 020SV 17774900200 (lei), COD SWIFT BRDE ROBU (euro), deschis pe numele lui Gabriel Posa.

Vă reamintim acum povestea lui Andrei pe care o puteți urmări în materialul următor:

 

0 Comentarii

 1. lucaciuc annamaria spune:

  imi pare rau pt aceasta familie.sa le dumnezeu multa putere si sa aiba grija de ei.siu cum e cand moare un copil.eu am avut un fratior si a murit la nastere.condoleante

 2. Tatal spune:

  AS DORI SA MULTUMESC echipelor:
  -aradon-jurnalul national
  -x press-com24
  -news ar
  -gradnitei Palatul Fermecat
  -nasei lui Andrei:Andreea Toth(Ungaria),si TUTUROR celor ce NE SUNT alaturi.De RESTUL:NU suntem Curiosi

 3. Shynta spune:

  Este o campanie abulost necesara.Sunt mama unui copil cu handicap grav carora tocmai le-a fost taiata sursa minima de venit.Vreau sa spun ca indiferent cat ar fi de greu din punct de vedere financiar niciodata nu as putea sa imi abandonez copilul.Il cresc singura cu ajutorul parintilor pentru ca nu m-as descurca altfel.Sotul meu a murit acum 9 ani.Iar acest copil asa cum este el este singura mea ratiune de a trai so nu m-as putea desparti niciodata de el.Va multumesc pentru aceasta campanie si chiar daca noi nu vom beneficia de ea ,este abulost necesara cum am mai spus.

Comenteaza