Cătălina Ponor ARGINT la sol și aproape de BRONZ la bârnă

Cătălina Ponor a reușit să cucerească medalia de ARGINT la sol, iar medalia de BRONZ la bârnă i-a fost suflată după o contestație a delegației SUA.

În finala de la bârnă, Cătălina Ponor s-a clasat pe locul 4 după o mare nedreptate a arbitrilor. Sportiva a obținut inițial locul al 3-lea, dar delegația SUA la Londra a contestat nota primită de sportiva lor, Alexandra Raisman care se afla cu un loc sub Ponor. Arbitrii i-au mărit nota după contestație și a egalat punctajul Cătălinei. Astfel Raisman a urcat pe podium deoarece punctajul de la execuție a fost mai mare decât al Cătălinei și astfel s-a făcut departajarea între cele două. GREȘIT a spus Nadia Comăneci. „Ambele sportive trebuiau să primească medalie”, a mai adăugat fosta campioană olimpică. Astfel la bârnă România a ocupat locul 4 prin Cătălina Ponor și  locul 6 prin Larisa Iordache.

A urmat apoi finala de la sol. Aici ne-au reprezentat Sandra Izbașa și Cătălina Ponor. Ponor a avut un exercițiu curat și perfect, dar arbitrii au avut din nou grijă să nu primim aurul. Fără pic de rușine au clasat-o pe Cătălina (15,200)  pe locul secund la o diferență de 0,4 puncte de aceeași Alexandra Raisman (15,600), sportivă a SUA care a obținut aurul. Spectatorii au huiduit decizia arbitrilor, însă fără nici un efect. Sandra Izbașa a intrat în concurs cu numărul 8 și a avut la rândul ei un exercițiu minunat. Evoluția a fost umbrită însă de ultimul element. Sandra nu a reușit să-l ducă la final și a căzut. Punctajul ei a fost de 13,333.

Fetele de la gimnastică și-au îndeplinit misiunea la Londra. Sandra Izbașa a obținut medalia de AUR la sărituri, Cătălina Ponor ARGINTUL la sol, iar BRONZUL a fost obținut la echipe.

 

1 Comentarii

  1. Kattyk spune:

    Am scris si la Cristi, pentru majirotatea utilizatorilor castigatorul este Bitdefender intrucat el a iesit primul la gategoria home user .Nicu, eu am folosit GData si am fost multumit de el, este f. bun. I-am gasit doar 3 defecte: 1 trebuie sa ai un calculator puternic, 2 mi-a sters un fisier (nu imi mai amintesc exact ce era, cred ca un keygen) fara sa ma intrebe si 3 costa bani !

Comenteaza