La mulţi ani, Monica Brosovszky!

La multi ani, Monica Brosovszky! Bascketbalista ICIM-ului a împlinit în 12 martie frumoasa vârstă de 40 de ani. A fost sărbătorită de toți cei dragi ei, iar mesajele fanilor s-au adunat cu miile pe rețelele de socializare. Cât despre cadou, Monica ne-a spus că s-a bucurat de fiecare dar primit, însă altceva o face pe ea fericită in fiecare zi.

Inclusiv soțul Monicăi, primarul orașului Târgoviște, Gabriel Boriga a venit să-i fie alături în aceste clipe speciale și se pare că face acest gest, cât de des are ocazia. Cu toate acestea, petrecerea de aniversare nu a avut loc încă, dar Monica își dorește ca atunci când o va organiza să aibe un dublu motiv de sărbătoare.

Monica Brosovszky are un palmares impresionant, din care putem aminti 270 de selecţii sub tricolor, două turnee finale de campionat european, dar şi 7 titluri de campioană a României. A ştiut foarte bine să îmbine sportul

Tocmai din acest motiv, întreaga suflare arădeană trebuie să fie alături de ea, dar și de celelalte fete de la ICIM, pentru că în weekend le așteaptă două meciuri foarte importante din cadrul Ligii Europei Centrale, care se vor disputa la Alba Iulia. În 26 si 27 martie se va juca un alt Final Four, de datacu viaţa de familie şi de aceea Monica e acum o mamă fericită. o bascketbalistă extraordinară şi totodată mandria Aradului.

aceasta în Cupa României, unde în semifinală ICIM Arad va întâlni formația CSM Târgoviște. Monica spune că meciurile contra acestei echipe nu sunt tocmai cele mai ușoare pentru ea și ne poveștește ce bătălie se dă înăuntrul ei.

Aradul le ține pumnii fetelor de la ICIM, iar Monicăi îi dorim cu toții LA MULȚI ANI!

 

 

0 Comentarii

Poti fi primul care comenteaza aici!

Comenteaza