Petreceri DE VIS la târgul de nunţi de la Arad

În acest weekend, Expo Arad a găzduit cel mai mare târg de nunţi din vestul ţării. Arădenii şi nu numai s-au îngrămădit să afle ultimele tendinţe în domeniu, dar bineînţeles că cele mai multe priviri au fost aruncate spre rochiile de mirese.

Două tinere ingenioase vin în ajutorul viitoarelor mirese cu un concept nou şi anume: Rochii de mireasă la măritat. Fostele mirese îşi aduc aici rochiile de mireasă pe care le-au purtat pentru a le vinde mai departe.

Alegerea rochiei perfecte a fost proba de foc pentru viitoarele mirese, mai ales dacă trebuiau să se încadreze într-un anumit buget.

Bineînţeles că nici bărbaţii nu au fost lăsaţi de o parte, aşa că brand-urile exclusiviste s-au întrecut în oferte la costume de miri.

Firmele de organizări evenimente s-au întrecut în aranjamente care mai de care mai spectaculoase, iar cofetăriile au prezentat torturi chiar şi de un metru înălţime. Cu toate acestea, potrivit tendinţelor actuale, must have-ul unui eveniment îl reprezintă un bufet cu fructe sculptate.

Bineînţeles că amintirea unui eveniment memorabil trebuie să rămână vie, iar pentru acest lucru viitori miri trebuie să apeleze şi la servicii foto-video de calitate.

Târgul de nunţi de la Arad s-a încheiat duminică, iar potrivit organizatorilor a fost un succes.