Căutări disperate pe apele bălții Homoc din Arad

Continuă căutările băiatului de 14 ani pe balta Homoc din Arad. Acesta s-a înecat acum 12 zile, însă cadavrul său nu a fost găsit până în momentul de față.

În momentul dispariției în apele bălții, Emanuel se afla la scăldat împreună cu un băiat și încă două fete. De aici încolo, nimeni nu știe exact ce s-a întâmplat. Declarațiile celor trei tineri sunt contradictorii, iar durerea familiei băiatului dispărut este cu atât mai mare cu cât doresc ca adevărul să iasă la iveală.

După ce Emanuel s-a înecat, băiatul care îl însoțea a sunat la 112, urmând ca în cel mai scurt timp, echipajele de salvare să ajungă la fața locului. Deocamdată nu se poate stabili cum s-a petrecut totul și care variantă este cea reală, însă o anchetă este în desfășurare.

De asemenea, Inspectoratul pentru Situații de Urgență continuă și căutările pe baltă pentru a găsi trupul băiatului, însă operațiunea este destul de dificilă.

Balta de la Homoc este una foarte periculoasă. Adâncimea apei crește brusc, iar potrivit scafandrilor, înăuntru se găsesc chiar și fragmente de fier beton.

Acum mama băiatului, distrusă de durere își dorește doar ca acesta să fie găsit pentru a-l înmormânta creștinește  și desigur, autoritățile să facă dreptate în acest caz.

 

0 Comentarii

Poti fi primul care comenteaza aici!

Comenteaza