Lala Band, trupa fenomen a momentului. Interviuri EXCLUSIVE!

Alina, Dorian, Vlad, Cristina, Sore, Rapha și Liviu, mebrii ai trupei Lala Band și protagoniști ai serialului Pariu cu viața de la ProTv ne-au acordat interviuri exclusive înaintea concertului lor de la Arad. Vă invităm așadar să urmăriți un reportaj de excepție.

Lala Band, așa se numește trupa fenomen a momentului care a intrat în preferințele tinerilor din România și nu numai. Protagoniști ai serialului Pariu cu viața difuzat la ProTv, membrii trupei se întâlnesc săptămânal cu fanii lor pe micul ecran, dar cu toate acestea, și-au demonstrat din nou dragostea față de cei care îi apreciază. Au pornit într-un turneu național prin majoritatea orașelor țării, iar astfel fanii i-au putut vedea, asculta și mai mult s-au putut fotografia cu ei. Weekend-ul trecut, LalaBand a concertat și la Arad.

Deoarece săptămâna aceasta, Lala Band a împlinit doi ani de existență, am propus să ne reamintim câteva secvențe din Pariu cu viața care au marcat într-un fel sau altul viețile personajelor, dar care totodată au reprezetat niște lecții importante pentru tinerii actori.

Pentru acest musical, tinerii actori au trebuit să învețe cum să-și îmbine talentele muzicale cu cele actoricești. Nu toți au crezut că pot să și cânte, dar pe parcurs au descoperit acest lucru, iar acum dacă li s-ar cere să aleagă între muzică și film, cu greu ar putea lua o decizie.

Nu uitați că din 13 martie, un nou sezon Pariu cu viața va începe la ProTv, iar turul național Lala Love Tour continuă cu alte concerte.

 

0 Comentarii

 1. Iulia spune:

  Super interviul! Felicitari! 🙂

 2. Hordoan Alexandru spune:

  Suntenti cea mai tare trupa din Romania si abia astept sa vedem pe 19 Aprilie in BISTRITA si sa faceti un supermega LALA Show
  Bistrita in Still LALA 🙂 <3

 3. Vendor spune:

  parca saptamana teucrta, pentru ca Bu cumparase ziarul si de aici a pornit discutia: nu ma credea ca il difuzeaza la Pro, so… :-))) @Germina: La Multi Ani si tie, adevarul e ca e un cadou frumos, nu mai spun de satisfactia de a il tachina acum ca „vezi ce patesti daca nu ai incredere in sotia ta…” :-))))))

 4. sixyRall spune:

  Cel mai tare reportaj! Chiar l-am scris in WordPad! Pana si pozele le copii in calculator.Imi place la nebunie trupa si daca as putea le-as lua un interviu cu o mie de intrebari si as face propriul reportaj!!! <3

Comenteaza