Galeria Real găzduiește în luna ianuarie Târgul Exotic-Fashion

Galeria Real din Arad găzduiște în această perioadă târgul Exotic-Fashion. Aici sunt prezenți expozanți din mai multe zone din țară care au adus atât blănuri naturale și haine de piele cât și vinuri sau produse apicole.

Pentru început ne oprim la un stand cu blănuri naturale. Producătorii care au venit tocmai din Orăștie au adus în fața cumpărătorilor piese de îmbrăcăminte originale, produse în cadrul unei afaceri de familie.

De la producătorul de haine de piele al cărui stand l-am vizitat am aflat care sunt tendințele în acest domeniu. De asemenea și aici am găsit piese de îmbrăcăminte la prețuri promoționale.

De la cel mai mic la cel mai mare, toți pot fi în pas cu moda dacă vizitează acest târg. Există un stand cu haine pentru bebeluși, și acestea la prețuri foarte bune. De asemenea, vinurile de Miniș și-au făcut și ele loc la târg. Astfel aveți ocazia de a le achiziționa și de a vă bucura de gustul unei băuturi premiate la diverse concursuri.

La standul cu produse apicole suntem întâmpinați de o familie cu tradiție în domeniu care au produse printre cele mai calitative din vestul țării. Prețurile sunt accesibile aproape oricui, așadar sunteți invitați la târg.

 

0 Comentarii

Poti fi primul care comenteaza aici!

Comenteaza