Toamna comercianților la Real

Galeria ne întâmpină cu târgul Toamna comercianților pe tot parcursul lunii septembrie. Zilnic între orele 9 și 21 sunteți invitați la cumpărături deoarece expozanții susțin că au cele mai bune prețuri.

Odată cu venirea lunii septembrie, Galeria Real vă prezintă târgul toamna comercianților. Aici puteți găsi o gamă vastă de produse de la articole de îmbrăcăminte până la sisteme de curățenie sau plante ornamentale, toate la cele mai bune prețuri.

Ne continuăm plimbarea prin târg și nu putem să nu ne oprim la standurile cu produse BIO, iar dacă intrăm în vorbă cu cele care le comercializează nu avem cum să plecăm cu mâna goală de acolo.

Ne reamintim acum că suntem la mijlocul lunii septembrie ceea e înseamnă începerea școlii. Organizatoarea târgului s-a gândit la acest lucru și a adus la un stand o librărie creștină.

De la un târg de toamnă nu puteau lipsi bijuteriile confecționate manual. Beatrice susține că această artă reprezintă o pasiune pentru ea și se bucură enorm când vede pe cineva purtându-i creațiile.

Pentru că trebuie să ne pregătim de curățenia de toamnă vă sfătuim să încercați un sistem revoluționar. Prețul lui poate începe de la 100 de euro, dar poate urca până la 2 000 de euro, în funcție de necesitățile clientului. Acest sistem poate fi probat gratuit la târg acolo unde puteți primi și informații suplimentare despre el.

Pentru că toamna aduce niște culori incredibil de frumoase în natură, noi vă poftim la târg pentru a le lua acasă, desigur sub formă de flori. Au venit pentru dumneavoatră niște producători dedicați care iubesc plantele și doresc să vă prezinte rodul muncii lor.

Am păstrat pentru final un stand de la care nu se poate cumpăra absolut nimic. Cu toate acestea nu duce lipsă de vizitatori care se simt atrași spre acel loc. Este vorba de o asociație care promovează Yoga în Arad și dorește să invite cât mai multă lume pentru a-l practica.

Acesta a fost în mare târgul lunii septembrie de la Real. Nu uitați că expozanții vă așteaptă la cumpărături mai ales că vor fi prezenți la standuri pentru dumneavoastră zilnic până la sfărșitul lunii.

 

0 Comentarii

Poti fi primul care comenteaza aici!

Comenteaza