La povești cu Trupa Mandinga. Interviu EXCLUSIV!

Membrii trupei Mandinga au stat de vorbă cu echipa XpressTv. Vezi aici un interviu EXCLUSIV cu dezvăluiri despre noul videoclip, Eurovision și fostul lor coleg Alejandro!

Trupa Mandinga a fost extrem de mediatizată anul acesta, mai ales pentru participarea lor la Eurovision. Clar că și pe noi ne-a interesat subiectul, dar mai întâi le-am răscolit niște amintiri și am vorbit despre Alejandro, fostul lor coleg care acum câțiva ani făcea furori cu melodia Donde. Cubanezul a dorit să înceapă o carieră solo, iar la începutul acestui an s-a relansat cu Fiestecita, însă nu a reușit să recucerească publicul.

După cum vă spuneam și mai devreme, era inevitabil să nu vorbim și despre Eurovision. Vă reamintesc că Mandinga a reușit să aducă României

Deocamdată membrii trupei Mandinga spun că nu se gândesc la o altă participare la Eurovision, însă mărturisesc că experiența de anul acesta a fost una de neuitat.locul 13, în timp ce Hotel FM, reprezentanții de anul trecut ne-au clasat abia pe 17.
Pe lângă momentele frumoase petrecute la Baku, au avut loc și evenimente neplăcute, cum ar fi incidentul din prima semifinală când casca Elenei nu a mai funcționat.

Presa din România nu a știut însă să aprecieze efortul depus de Trupa Mandinga și toți cei din jurul lor și imediat după finala concursului au aruncat niște articole mizerabile. Au dovedit astfel că nu își știu susține țara și pe cei care ne reprezintă cu mândrie.

Cu toate acestea, Mandinga are un real succes. Publicul îi apreciază și așa se face că sunt solicitați atât în țară cât și în străinătate. Melodia Zaleilah este în continuare în fruntea topurilor internaționale.

După lansarea albumului lor Club de Mandinga, trupa pregătește fanilor o nouă surpriză. Pe data de 9 septembrie vor lansa videoclipul pentru piesa Papi Chulo la care s-a filmat în Azerbaijan, dar ultimele secvențe se vor filma zilele viitoare în Grecia.

Așadar, Mandinga este pe val în momentul acesta și nu spunem noi asta, ci reacția fanilor atunci când le urmăresc show-ul. Asta s-a întâmplat și la Arad, unde trupa a concertat cu ocazia Zilelor orașului. Fanii i-au aplaudat și au cântat alături de ei.

 

0 Comentarii

  1. Nena Tbx spune:

    Alex,ti-a iesit sperr,acest Interviu !!Felicitariile mele ..!!Bv ..!!

  2. Nena Tbx spune:

    Trupa Mandinga e o Trupa Magnifica,Deosebita,Minunata,Exceptionala ..!!Chiar ..Voi sunteti Minunati,Magnifici..!!..!!Presa Romaniei ..Pun niste articole ..Mizerabiile Despre Trupa Dupa ce au depus Efortul ..Pt a ne clasa ..Pe locul al-12-lea ..Eu sunt Mandra ca sunt Roman ..!Am cu ce sa ma Mandresc ..I tara nostra exista Trupe ..Magnifice ..!!Dupa ce pun efortul acest pt A ne Clasa …Pe locuriile cele mai bune ..!Chiar am armas fara cuvinte ..!!Felicitarii ..Drum Bun !Calatorie Placuta ..!Trupei Mandinga ii Urezz..!

  3. Crisuu spune:

    Alex,esti minunat! Reusesti tot timpul sa ne surprinzi cu cate ceva ! Felicitari pentru tot ceea ce faci pentru public,pentru noi,fanii vostri! Te iubesc foarte mult! Multa bafta in continuare! Va puup si va imbratisez cu drag!

Comenteaza