Paloma Blanca, un nou târg pentru arădeni

Paloma Blanca este cel mai recent târg organizat de Galeria Real din Arad. Fiind un târg de bunuri generale, organizatorii au decis ca o porumbiță albă să fie „mascota” târgului, de aici și numele. Expozanții vă așteaptă la cumpărături până la data de 26 august.

Începând din acest weekend, târgul de bunuri generale Paloma Blanca își așteaptă vizitatorii la Galeria Real din Arad. Expozanții vor sta la standuri mai bine de două săptămâni, timp în care vă invită la cumpărături.

La târg au venit expozanți care prezintă atât decorațiuni interioare cât și alte obiecte necesare pentru amenajarea unei locuințe. Să trecem pentru început pe la standul cu geamuri termopane și să vedem ce oferte există pentru clienți.

Dacă ne-am lămurit cum stăm la capitolul geamuri, cred că ar fi cazul să trecem și la uși. Fie că este vorba de uși din sticlă sau lemn, în mica expoziție din cadrul târgului vă sunt prezentate cele mai moderne exemplare, de calitate germană garantată.

O noutate în domeniu îl constituie imprimarea imaginilor pe ușile de sticlă. Firma prezentă la târg execută și astfel de modele, la un preț de aproximativ 100 de euro pentru o ușă de dimensiuni normale.

Dacă am văzut ce oferte găsim pentru obiectele necesare amenajării unei locuințe, vă prezentăm în continuare produse de la cunoscuta firmă Zepter.

Firma Saeco nu a lipsit nici de la acest târg și ne prezintă un nou aparat de cafea care ne va face diminețile mai frumoase.

De la târg nu a lipsit Florăria Anemone care a venit cu flori și aranjamente extraordinare, de asemenea puteți găsi haine și bijuterii sub marca Zalenis, iar la standurile cu produse BIO și dulciuri, expozanții își ademenesc clienții cu diferite oferte speciale.

 

0 Comentarii

  1. Amirudin spune:

    buna…in seara asta m’am intors si eu de la lacul sftnaa ana…si vreau sa zic ca a fost foarte frumos…..ne am campat cu cortul langa cabana sftnaa ana si vreau sa zic ca a fost foarte tare pentru ca seara cum se intuneca vin ursii in speranta ca vor gasi si ei ceva de mancare…dar norocul nostru a fost ca acolo sunt caini care sunt destul de inteligenti……seara fiecare caine isi alege cate un „stapan” si ii pazeste cortul pana dimineata….iar daca vine ursul toti cainii sar pe el….azi noapte a fost foarte distractiv la un moment dat….venise vreo 3 ursi…si deja cei campati din juru nostru nu mai aveau foc de tabara si s au bagat la somn…….si intre timp si au facut aparitia si ursii in camping….la un moment dat era un urs la un cos de gunoi care se balansa….si a fost atat de comic ca zici ca se dadea in leagan:)))

Comenteaza