Târgul Elegance vă așteaptă la Galeria Real

Târgul Elegance și-a deschis porțile în cadrul Galeriei Real. Pentru a fi la curent cu ce se poarta vara aceasta și ce vacanțe vă recomandă agențiile de turism, sunteți așteptați la târg.

Un nou târg vă așteaptă în această perioadă la Galeria Real din Arad. Este vorba despre Elegance un târg de bunuri generale de unde puteți achiziționa de la accesorii confecționate manual până la sejururi exclusiviste în diferite destinații exotice.

Odată ajunși la târg este imposibil să nu fiți atrași de niște cristale speciale. Pe lângă aspectul lor extraordinar acestea au și niște efecte terapeutice.

Dacă rămânem la capitolul bijuterii ajungem la unele confecționate manual. De la niște modele mai simple, până la cele dedicate mireselor, de toate puteți găsi la expozanții prezenți la târg.

Dacă vă hotărâți să vă achiziționați astfel de podoabe trebuie să le și puteți etala undeva. Agențiile de turism propun locații exclusiviste pentru concediul din această vară. Dacă Bulgaria, Grecia și Muntenegru au început să sune normal, nu putem spune același lucru și despre Hawai, Bora Bora sau Republica Dominicană. Să vedem cât ar putea costa un sejur în aceste locații.

Pentru unele persoane modul de servire al cafelei poate sugera multă eleganță. Ei bine degeaba este servirea excepțională dacă nu este și cafeaua de o calitate superioară. Să vedem de ce aparate avem nevoie pentru a obține o astfel de licoare.

Majunul de prune ne așteaptă și el la o tarabă a târgului. Gustul copilăriei și efectele benefice ale prunelor au fost adunate de domnul Faur în mai multe borcane pentru clienții săi.

Târgul Elegance vă așteaptă în continuare la Galeria Real așa că nu îl ratați.

 

0 Comentarii

Poti fi primul care comenteaza aici!

Comenteaza