Breaking News: Adrian Năstase s-a împușcat în zona gâtului

După ce a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu executare în dosarul Trofeul Calității, fostul premier Adrian Năstase a încercat să își ia viața. Din fericire, polițiștii sosiți pentru a-l aresta au avut viteză de reacție și au reușit să devieze pe cât posibil traiectoria glonțului. Practic i-au împins mâna, iar glonțul i-a creat o plagă la nivelul gâtului.

Sentința lui Adrian Năstase în dosarul Trofeul Calității a fost anunțată astăzi de Tribunalul București. Printr-o decizie definitivă, fostul premier a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu executare, și se pare că această veste a fost prea greu de suportat. În această seară, polițiștii au sosit la reședința lui Adrian Năstase pentru a-l transporta la penitenciar, iar acesta a cerut permisiunea de a-și lua câteva cărți din bibliotecă. Acolo, a luat un pistol de calibru 9 mm și a încercat să-și pună capăt zilelor. A fost însă împiedicat de polițiștii care se aflau în casă.

Totuși, Adrian Năstase a reușit să tragă un foc de armă și să se rănească în zona gâtului. O ambulanță l-a transportat atunci la Spitalul de Urgență Floreasca. Acolo a fost stabilizat și pregătit pentru operație. Alis Grasu, șefa Serviciului de Ambulanță București a declarat că: starea lui Adrian Năstase este echilibrată hemodinamic şi respirator. „Ştiu de o plagă împuşcată, dar nu am alte amănunte de la echipaj”, a afirmat Alis Grasu, la RomâniaTv.

La spital a sosit și Victor Ponta, actualul prim ministru al României care a dorit să vadă care este starea lui Năstase. Ponta ar fi putut să se strecoare discret, însă a preferat să facă o baie de mulțime și să acorde sincroane presei. „L-am vazut(…) Arata graoznic, cum poate sa arate un om care s-a impuscat?” „Sper ca Traian Basescu este fericit acum”, a declarat Victor Ponta la spital.

Adrian  Năstase urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale deoarece rana provocată pare a fi destul de gravă.

Surse imagini: RTV.NET, RealitateaTv

 

 

0 Comentarii

Poti fi primul care comenteaza aici!

Comenteaza