Târgul Trandafirul Galben își așteaptă vizitatorii

Târgul de plante și alte bunuri generale, Trandafirul Galben așteaptă cât mai mulți vizitatori în perioada 12 – 27 mai, în cadrul Galeriei Real din Arad.

Galeria Real își răsfață clienții cu tot felul de evenimente. În acestă perioadă, târgul de flori Trandafirul Galben și-a deschis porțile, iar cei peste 25 de expozanți sosiți atât din țară cât și din Ungaria își așteaptă potențialii cumpărători.

Așadar, la acest târg puteți găsi toate cele necesare pentru amenajarea unei grădinuțe sau a unui loc de agrement. Din păcate vremea nu a prea ținut cu expozanții, săptămâna aceasta plouând aproape încontinuu.

De asemenea tot la Trandafirul Galben puteți găsi o gamă variată de șepci și pălări care fac parte din colecția de vară 2012. După cum vă spuneam, târgul are participanți și din Ungaria. Comerciantul a venit la Arad cu peste 500 de modele de ochelari de diferite modele și la diferite prețuri.

Produsele Bio sunt și ele nelipsite de la asemenea târguri, așa că ne-am bucurat să găsim majunn de prune, țuică de prune și dulciuri fără coloranți artificiali. Chiar dacă sunt mai scumpe, producătorii ne asigură că nu vom regreta achiziția.

La final vă vom dezvălui o atracție a târgului pentru doamne și domnișoare. Acestea sunt așteptate la standul Oriflame pentru a testa produsele, iar doritoarele se pot alătura companiei ca reprezentanți.

Așadar unul dintre cele mai mari târguri organizate de Galleria Real vă așteaptă la cumpărături în perioada 12 – 27 mai.

 

0 Comentarii

Poti fi primul care comenteaza aici!

Comenteaza