Ștrandul Neptun luat cu asalt de arădeni. Au apărut și nemulțumiri.

Ștrandul Neptun a devenit o oază de relaxare și de distrcție pentru cei care nu au mers la pădure în această vacanță. Nu toată lumea e însă mulțumită în totalitate de ceea ce a găsit aici.

Arădenii se bucură din plin de cele patru zile libere, din preajma zilei de 1 mai. Au posibilitatea de a alege Ștrandul Neptun ca loc de distracție sau de relaxare deoarece Primăria l-a deschis cu 3 zile mai devreme. Cum intrarea este liberă în această minivacanță și vremea excelentă, foarte multe persoane au luat cu asalt locul de agrement. Așa se face că muzica de petrecere răsună la terase, iar micii sfârâie pe gratare.

Înaintăm puțin și ajungem la bazine. La temperaturi de 30 de grade afară, apa este numai bună.

Cu toate acestea mulți din vizitatorii ștrandului recunosc că ar putea fi mai curat. Aceștia spun că apa nu este la parametri normali și sunt deranjați de gardurile care delimitează zonele de acces.

În ciuda unor mici inconveniente, oamenii se adaptează și zona bazinelor rămâne cea mai frecventată de ei. Dacă trecem însă în cealaltă parte a ștrandului vom fi dezamăgiți. Doar o mică parte din localuri mai funcționează, celelalte fiind de domeniul trecutului. Acum construcțiile dezafectate conferă ștrandului o imagine urâtă.

În concluzie, și în acest sezon estival ștrandurile din Ungaria sunt mult mai pregătite pentru vizitatori decât ștrandul din Arad. Mulți arădeni vor rămâne însă fideli și locului de agrement de pe malul Mureșului, mai ales că aici urmează să fie amplasate și doua tobogane.

 

0 Comentarii

  1. aradean! spune:

    mai copile!esti cliseistic!faci stiri dupa alte stiri!esti un nesimtit si de deontologie profesionala ce sa mai zic!jurnalist din fasa!

    • admin spune:

      Imi pare rau daca aveti aceasta parere. Stirile de genul acesta sunt „stiri de sezon” care apar peste tot. La noi dureaza putin mai mult montajul si de aceea par a fi copiate. Sincer, nu e asa!

Comenteaza