Talente reunite la Arad. A avut loc Ghiocelul de Argint

Weekend-ul acesta a avut loc la Arad cea de-a 18-a ediție a Festivalului Ghiocelul de Argint. Au participat peste 600 de copii la secțiunile de canto și dans.

O explozie de talente a avut loc weekend-ul acesta la Arad. Mai precis, Palatul Copiilor a organizat concursul internațional Ghiocelul de Argint. Ca de fiecare dată, scopul principal al acestuia este să adune copii din ce în ce mai talentați care să arate ceea de ce sunt în stare.

Participanții la secțiunea de canto spun că s-au pregătit mult pentru a face o fugură bună la acest concurs. De asemenea maloritatea dintre cei cu care am vorbit noi afirmă faptul că și-au ales singuri melodia pe care au interpretat-o aici.

Tot prin participarea la acest concurs, una din participantele cu care am stat noi de vorbă spune că dorește să-și facă vocea cunoscută și de ce nu să-și găsească o trupă alături de care să cânte.

Directoarea Palatului Copiilor spune că va continua organizarea acestui concurs deoarece an de an copiii sunt din ce în ce mai talentați.

 

0 Comentarii

  1. Rany spune:

    Buna,Intradevar cred ca dragostea poate ucide poate nu la prropiu dar sufletul si inima simti ca ti se usuca de durere si dor. Mama trece prin perioada asta de 4 luni si o vad cum pe zi ce trece, sclipirea din ochi ii dispare si sufletul i se goleste de dor si durere dupa cel ce i-a fost alaturi la bine si la greu 40 de ani, o vad cum se topeste pe picioare si oricat de multe motive ii ofer sa traiasca nimic nu poate inlocui persoana iubita. Sunt sigura ca e o persoana f. tare si nu se va lasa prada durerii iar cand o sa-si tina nepoata in brate(pentru prima data) peste putin timp, dragostea pentru ea o va face din nou sa vrea sa traiasca in prezent chiar daca durerea sfasietoare din suflet o macina.Nu pot si nici nu vreau sa le gasesc nici scuze dar nici acuze celor care se sinucid pentru ca eu nu sunt in masura sa ii judec pe altii.Va pup si fiti tari pentru ca o viata avem si nu trebuie sa-i lasam pe altii sa o traiasca pentru noi!

  2. Calista spune:

    stiu ca scriu la 4 luni de la moartea ei, dar dane si eu sunt de parree ca sensibilitatea, durerea si totodata bucuria versurilor ei ne-au facut sa ne gandim ca pe lumea asta mai exista iubire, durere si frumusete, desi nu ne mai dam seama de asta ..e pacat ca madalina a plecat asa de langa noi ..dar din cauza asta noi, romanii si nu numai, ar trebui sa ne apreciem valorile cat timp ele sunt in viata, nu dupa moartea lor .asa cum s-a intamplat si cu Adrian Paunescu ..eu de exemplu nu am invatat in scoala versurile lui, dar sper ca, copiii mei sa ajunga sa le invete ..ptr ca sunt pline de sentimente si nu numai dar repet: ar trebui sa ne pretuim mai mult valoriile tarii in timpul vietii lor, nu dupa moartea lor ..sper ca imi vei citi comentariu si cine stie .poate imi vei spune si parreea ta despre parreea mea .

Comenteaza