Stirile XpressTv 12.12.2011

XpressTv lanseaza cel de-al 9-lea jurnal de stiri. De data aceasta Simina Stana este cea care va aduce noutatile din municipiu si judet, Valentin Maxim va spune ultimele stiri din sport si Claudia Jurca va prezinta vremea, doar la XpressTv!

 

0 Comentarii

 1. nu contează spune:

  bravo simina, acu se vede ce a pierdut westtv. dar copilul mai are mult de învăţat, ar trebui sa stea o vreme deoparte, să mai crească, sincer râde lumea de el în massmedia arădeană. sincer şi eu le dau dreptate, şcoală de specialitate, schimbarea vocii, merge pt westjunior da nu pentru ceva serios. simicool păcat că nu eşti la o tv serioasă. dar cu siguranţă te va căuta cineva şi î-ţi va oferi ceva serios. multă baftă şi lămureşte copilul să se maturizeze prima dată, pe urmă tv. te pup.pa!

  • ba conteaza spune:

   Si copilul e foarte ok, sincer eu sunt o fana a lui iar despre faptul ca rade lumea in massmedia mai gandeste-te odata… Chiar are Aradul mass-media? Sau sunt o gramada de pupincuristi ciugulitori din palma puterii? Eu apreciez mult ce face aceasta echipa si ii consider o televiziune cu mult potential. Bravo Simina, bravo Alex

   • un aradean bagacios spune:

    Lasati copilul in pace! E mult mai bun decat multi balbaiti din presa aradeana! Simina e cea mai tare! Spre sa ramaneti o echipa tanara si independenta. Aradul va sustine!
    PS Prezentatorul de la sport mai are de lucru la dictie si fluenta vorbirii..

   • admin spune:

    Va rugam pastrati limitele unui limbaj decent, fara insulte sau acuzati nefondate in comentarii. Multumesc.

  • Ali spune:

   / Din experienţa mea, prentu a menţine o relaţie autentică şi de calitate (lucru care probabil nu ne interesează eentotdeauna) cu persoana căreia eei adresăm critici e important să ascultăm la fel de mult pe ce2t vorbim. Să eei arătăm că eei eenţelegem punctul de vedere e important, da, ce2tă vreme i-am lăsat mai eente2i spaţiu să-şi expună acest punct de vedere. Dacă nu facem asta, riscăm să vorbim despre ceva ce e doar o presupunere a noastră şi prin asta tocmai eei arătăm că nu-i eenţelegem punctul de vedere, fiindcă nici măcar nu-l cunoaştem. Aşadar aş adăuga la lista din articol: Ascultă-i punctul de vedere şi eencearcă să-l eenţelegi .

 2. aradean spune:

  felicitari domnisoara simina decat la west mai bine aici….oricum i.a scos astia d p cablu

 3. lumi spune:

  FELICITARI DRAGA MEA!!!

Comenteaza