Trandafirul Galben, târgul lunii mai la Galeria Real

Deoarece luna mai mai este numită si luna florilor, Galeria Real vă întâmpină în această perioadă cu un târg de flori si amenajări exterioare unde sunteți întâmpinați cu cele mai bune oferte în domeniu.

Primul stand la care ne oprim este cel de flori.  Găsim mai apoi un stand cu produse artizanate importate din Tunisia. Suntem asigurați că produsele sunt de calitate și le găsim la cele mai bune prețuri.

Lăsăm acum la o parte amenajările exterioare și ne concentrăm pe cele interioare. Să vedem ce ne prezintă o firmă din domeniu. De asemenea de la târg se pot achiziționa aparate de cafea second hand, de calitate germană, la cele mai bune prețuri și cu revizia tehnică făcută la zi.

Pe lângă accesorii și decorațiuni, la acest târg vă așteaptă un stand strălucitor la propriu. De aici puteți achiziționa bijuterii lucrate manual de mâini pricepute. Sunt realizate din pietre semiprețioase, iar designul lor te lasă efectiv fără cuvinte. Dar dacă tot a venit vara, expozanții doresc să fiți pregătiți pentru acest sezon. Astfel există un stand de unde vă puteți echipa cu ceea ce aveți nevoie pentru a merge direct la plajă.

Pe lângă toate acestea, târgul vă mai așteaptă cu costume de damă sau bărbați, încălțăminte ortopedică, produse cosmetice de la Avon sau Oriflame, produse bio, dar și produse tradiționale precum mierea de prune de Aldești sau vinurile din Podgoria Miniș-Măderat.

 

0 Comentarii

Poti fi primul care comenteaza aici!

Comenteaza