Lumina de la Ierusalim adusă cu întârziere la Arad

Anul acesta este cel de-al treilea an în care Lumina Sfântă de la Ierusalim este adusă la Arad. Din păcate, de această dată s-au întâmpinat probleme în aducerea acestei lumini până la Arad.

Lumina a ajuns la București în jurul orei 19:40, iar mai apoi un avion de mici dimensiuni la bordul căruia s-au aflat autorități timișorene, dar și președintele Consiliului Județean Arad, Nicolae Ioțcu și un reprezentant al Arhiepiscopiei Aradului a decolat de pe Aeroportul Otopeni după ora 20:00 cu destinația Timișoara. Odată ajuns pe Aeroportul Traian Vuia din capitala Banatului, avionul a rămas la sol. Președintele CJ Arad a spus că s-a întâmplat acest lucru din cauza unor probleme tehnice.

Astfel, lumina a fost adusă de la Timișoara la Arad cu un autoturism care s-a oprit exact pe pista aeroportului arădean în jurul orei 23:20, deși inițial era programată sosirea la ora 20:30. Din cauza acestei situații, mulți din preoții din județ care au venit la aeroport au fost nevoiți să plece înainte de a lua lumina sfântă pentru că altfel nu ar fi ajuns la timp la Slujbele de Înviere, programate la miezul nopții.

 

0 Comentarii

Poti fi primul care comenteaza aici!

Comenteaza