Română spins gratuite cazinou 2023

  1. Cele Mai Bune Păcănele Electronic Cazinouri: Există mai multe jocuri de cazino diferite pe care le veți găsi la cazinouri virtuale.
  2. Jocuri De 3D Cazinou Slot Gratis 2023 - Apoi, când vedeți Slotocash, faceți dublu clic pe numele fișierului pentru a reîncărca Cazinoul în computer.
  3. Jocuri Cu Română Ruletă Populară Gratis: Înainte de a începe să jucați orice jocuri de cazino online, asigurați-vă că citiți termenii și condițiile site-ului.

Turnee poker bacau

Aparate De Slot Online 2023
Nici un depozit rotiri gratuite vin cu siruri de caractere atașat.
Blackjack Fără Depunere Aparate
Este gestionat de echipa de la DLD Global și în timp ce acesta este primul pe care l-am auzit de ei, aceasta fiind prima lor lansare în 2023, suntem siguri că există lucruri strălucitoare de la acești profesioniști talentați ai cazinourilor.
Deci, dacă sunteți în căutarea unei metode alternative de plată pentru Visa, puteți alege orice alt furnizor de carduri de credit sau de debit.

Joaca română păcănele electronic

Blackjack Electronic Gratis Noi
Poate că cea mai mare remiză pentru plătitori este faptul că Megaquarium vine cu cinci scatters, precum și mai multe moduri de joc bonus care pot crește cu adevărat dimensiunea câștigurilor noastre.
Bonusuri Cadou Cazinou Online
Oaspeții au la dispoziție mai multe opțiuni de luat masa de lux, iar opțiunile de divertisment includ pachete de spectacole pentru cină, muzică live și chiar meciuri de box.
Aparate De Slot Câștigător Jocuri De Cazinou Fără Depozit Online

 

Autocar cu 50 de pasageri răsturnat lângă Nădlac

O persoană decedată, două în stare gravă și alte 20 rănite mai ușor au rezultat din accidentul de autocar care a avut loc duminică pe DN 7 la 15 km de Nădlac.

Autocarul venea din Olanda, iar pasagerii tocmai își încheiau concediul se pare într-un mod terifiant. Șoferul autocarului nu a adaptat viteza la intrarea într-o curbă și s-a răsturnat. Pentru-n moment acesta este și principala ipoteză formulată de Poliție. „Din primele cercetări de la faţa locului, un autocar al unei firme de transport nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. Acesta a intrat cu viteză în curbă şi s-a răsturnat. În urma accidentului, în jur de 20 de persoane au fost rănite grav şi uşor. O persoană a decedat”, a declarat Lorena Radu, purtător de cuvânt al Poliţiei Arad, pentru publicația Adevărul.

15 ambulanțe și 5 echipaje SMURD au fost mobilizate la fața locului, iar la Spitalul Județean din Arad au fost aduși și medici de acasă pentru a putea face față fluxului de răniți. „Sunt mobilizaţi cinci medici chirurgi, anestezişti, şefii secţiilor de urgenţă şi medici rezidenţi. Elicopetrul SMURD nu a putut interveni, deoarece este stricat.” a spus Teodora Olariu, director al Spitalului Județean Arad pentru aceeași publicație.

Din cauza accidentului circulația a fost întreruptă pe ambele sensuri de mers, în acest timp participanții la trafic fiind deviați pe rute ocolitoare.

Foto: OpiniaTimișoarei

 

0 Comentarii

Poti fi primul care comenteaza aici!

Comenteaza