Autocar cu 50 de pasageri răsturnat lângă Nădlac

O persoană decedată, două în stare gravă și alte 20 rănite mai ușor au rezultat din accidentul de autocar care a avut loc duminică pe DN 7 la 15 km de Nădlac.

Autocarul venea din Olanda, iar pasagerii tocmai își încheiau concediul se pare într-un mod terifiant. Șoferul autocarului nu a adaptat viteza la intrarea într-o curbă și s-a răsturnat. Pentru-n moment acesta este și principala ipoteză formulată de Poliție. „Din primele cercetări de la faţa locului, un autocar al unei firme de transport nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. Acesta a intrat cu viteză în curbă şi s-a răsturnat. În urma accidentului, în jur de 20 de persoane au fost rănite grav şi uşor. O persoană a decedat”, a declarat Lorena Radu, purtător de cuvânt al Poliţiei Arad, pentru publicația Adevărul.

15 ambulanțe și 5 echipaje SMURD au fost mobilizate la fața locului, iar la Spitalul Județean din Arad au fost aduși și medici de acasă pentru a putea face față fluxului de răniți. „Sunt mobilizaţi cinci medici chirurgi, anestezişti, şefii secţiilor de urgenţă şi medici rezidenţi. Elicopetrul SMURD nu a putut interveni, deoarece este stricat.” a spus Teodora Olariu, director al Spitalului Județean Arad pentru aceeași publicație.

Din cauza accidentului circulația a fost întreruptă pe ambele sensuri de mers, în acest timp participanții la trafic fiind deviați pe rute ocolitoare.

Foto: OpiniaTimișoarei

 

0 Comentarii

Poti fi primul care comenteaza aici!

Comenteaza