Ajutor pentru un îngeraș. Andrei are nevoie de noi (Actualizare)

Actualizare!

Andrei a fost operat cu succes la Szeged. Băiețelul a trecut cu bine de complicata operație la care a fost supus, iar medicii spun că micul pacient are până acum o evoluție bună. Părinții au achitat suma de 900.000 de forinți pentru operație, adică echivalentul a peste 3 000 de euro. Perioada de spitalizare va fi în jur de o lună dacă nu vor exista complicații în recuperarea lui Andrei. În tot acest timp se vor strânge însă noi costuri de spitalizare și tratament, iar până la externare, familia Posa trebuie să mai facă rost de aproximativ 1.8 milioane de forinți adică peste 6 000 de euro. Mai jos este afișat numărul de cont la care se pot face donații pentru a-l ajuta pe tatăl lui Andrei să strângă această sumă de bani.

Cum îl putem ajuta pe Andrei?

Donații: Cont lei: RO68BRDE020SV17774900200, euro: COD SWIFT BRDE ROBU, Banca BRD, titular: POSA GABRIEL

De doar o lună a venit pe lume Andrei, un îngeraș cât o mână de om. A adus odată cu el o mare bucurie, fiind cel de-al treilea copil al familiei Posa. Din păcate această bucurie a fost umbrită foarte repede. Chiar imediat după naștere medicii le-au dat părinților o veste care le-a tăiat răsuflarea. Andrei suferă de o malformație cardiacă extrem de gravă și trebuie operat de urgență.

Sistemul sanitar românesc ne arată încă odată cât este de bolnav. Speranțele la viață sunt călcate în picioare chiar dacă suferindul se agață de orice gând bun și luptă pentru a trăi. Andrei a trebuit să treacă prin trei spitale pentru ca abia la Târgu Mureș părințiilor să li se spună verde-n față că o operație în străinătate este singura speranță pentru ca Andrei să trăiască.

Părinții lui Andrei nu se dau bătuți și continuă să lupte pentru viața băiețelului lor. Au găsit o clinică la Szeged în Ungaria care are dotările necesare pentru complicata operație la care urmează să fie supus copilul. Din păcate însă, costurile sunt uriașe. Prețul operației, al recuperării și al tratamentului ajunge la 10 000 de euro. Au reușit să strângă abia 2 000 de lei, dar Andrei a fost dus deja la Szeged pentru că operația trebuie făcută cât mai rapid.

Chiar dacă încă familia nu dispune de suma necesară pentru operație, medicii de la Szeged au acceptat să-l opereze pe Andrei, urmând ca întreg costul intervenției să fie achitat până la externarea copilului. Părinților le va fi foarte greu să strângă această sumă de bani deoarece mama este momentan casnică și are grijă de cei trei copii, iar tatăl este vatman și are un salariu de aproximativ 1 300 de lei lunar.

Împreună îl putem ajuta pe Andrei să trăiască. Măcar în asemenea cazuri să arătăm că suntem oameni și să punem mână de la mână pentru a strânge măcar o parte din costul operației. Chiar acum este afișat pe ecran numărul de cont la care se pot face donații, dar pentru alte detalii puteți să ne contactați pe site-ul nostru www.xpresstv.ro

 

0 Comentarii

Poti fi primul care comenteaza aici!

Comenteaza