Aeroportul Internațional din Arad din nou operațional

Aeroportul Internațional din Arad a redevenit operațional. Va avea începând de acum două zboruri pe săptămână, ambele spre Italia și aparținând aceleiași companii.

Începând din acest weekend, Aeroportul Internațional din oraș redevine operațional. După mai bine de un și jumătate de stagnare, o aeronavă WizzAir care zboară pe ruta Arad – Bergamo a aterizat pe pista aerogării arădene. Reprezentanții companiei aeriene se declară mulțumiți deoarece cu această cursă inaugurală au ales să zboare 140 de persoane dintr-un total de 180 de locuri disponibile.

WizzAir va efectua zboruri între Arad și Bergamo în zilele de marți și de sâmbătă, dar orarul de plecare și de sosire îl puteți găsi pe site-ul aeroportului. Autoritățile arădene recunosc că le-a fost destul de greu să aducă și această cursă la Arad, însă doresc ca în continuare să atragă și alte zboruri spre diferite destinații.

Aeroportul din Arad nu are o capacitate foarte mare așa acesta ar trebui extins dacă ar exista un flux mai mare de pasageri și un număr mai mare de zboruri.

Sperăm așadar ca numărul zborurilor de pe Aeroportul arădean să crească, iar autoritățile sunt încrezătoare în acest lucru. Ele mai spun că autostrada din apropiere ar fi un bun argument pentru ca tot mai multe companii aeriene să fie interesate de aerogara din Arad.

 

0 Comentarii

  1. Sagar spune:

    Sa treceti si pe la Baie Rouge pe plaja, e spnledid. La superminimarketul de pe rue de l’Anguille produsele aduse din Franta au preturi foarte bune (de fapt tot in Franta sunteti la Marigot). Iar romul din Antilele franceze e cel mai bun pe care l-am gustat.

Comenteaza