Fetița lui Carmen Bejan a fost înmormântată la Pecica

Alissa Șatran, fetița lui Carmen Bejan și Claudiu Șatran a fost înmormântată joi la Pecica în județul Arad. Lui Carmen i s-a făcut rău în timpul slujbei.

Fetița s-a născut în data de 22 mai la Spitalul Universitar de Urgență din București, dar nu a supraviețuit mai mult de o oră, din cauza unor grave malformații.  La ceremonia de înhumare au participat mai multe rude, dar și mama fetiței, Carmen Bejan căreia i-a fost permis să părăsească pentru două ore Penitenciarul Arad, însă doar sub escortă. Numărul mare al oamenilor de ordine l-a deranjat însă pe Caludiu Șatran. Momentul cel mai dureros din cadrul slujbei a fost atunci când trupul fetiței a fost depus în gropă.

În acest timp, lui Carmen i s-a făcut rău, dar a primit medicamente de la o asistentă care o însoțea. Apoi, pentru câteva minute a stat de vorbă la umbra unui pom cu soțul ei, pentru ca într-un final să ajungă la mașina care să o transporte la penitenciar. Deținuta mai are de ispășit o pedeapsă de 18 ani de închisoare pentru că în anul 2009, împreună cu iubitul ei de atunci, Sergiu Florea a ucis și tranșat un bărbat din Timișoara. Pentru Carmen greu de abia acum începe deoarece regimul de detenție i-a fost schimbat, acum aflându-se în arest de maximă siguranță.

Soțul deținutei mai spune că nu li s-au dat explicații pentru acestă schimbare, însă vor contesta decizia Penitenciarului Arad.

 

0 Comentarii

 1. creion in ficat spune:

  Te crezi jurnalist mucosule?
  Ce zici de o palma la urmatoarea filmare?
  Cacat mic ce esti.
  Mucosule
  Dispari din peisaj

 2. cosmina spune:

  Alex este un jurnalist foarte bun .in ciuda tuturor care nu aveti talentul lui.
  Este jurnalistul minune.căscatilor care comentati.nu sunteti buni de nimic.ce face el este foarte frumos si cum prezintă .etc.

Comenteaza