Dan Diaconescu a vizitat duminică Aradul. A adus acuzații grave multor persoane publice.

Duminica trecută, Dan Diaconescu a vizitat municipiul Arad. L-au așteptat peste 500 de susținători, dar la conferința de presă, a adus acuzații grave la adresa mai multor persoane publice.

Bine cunoscutul om de televiziune Dan Diaconescu a fost prezent în acest sfârșit de săptămână la Arad. După turul localităților din județ, duminică dimineața s-a întâlnit și cu simpatizanții din municipiu, însă nu înainte de o conferință de presă. Aici s-au aruncate vorbe dure atât la adresa PDL-ului și a USL-ului cât și contra primarului Aradului Gheorghe Falcă și procurorului general al României, Laura Codruța Kovesi.

Diaconescu a pomenit în conferința de presă și de vizita în localitatea Zărand. În 2010, omul de televiziune a fost arestat pentru șantaj și
amenințare deoarece se vehicula că la obligat pe primarul comunei arădene să-i plătească suma de 200.000 de euro pentru a nu aduce la cunoștiință unele fapte compromițătoare pentru edil.

După conferința de presă și vizitarea sediului PPDD din Arad, Diaconescu a ieșit în Piața Avram Iancu unde aproape 500 de simpatizanți au venit să-l susțină și totodată să-i aducă la cunoștiință problemele pe care le au. După plecarea din județul nostru, Dan Diaconescu își va continua turul național în Bihor.

 

0 Comentarii

Poti fi primul care comenteaza aici!

Comenteaza