Caii, vedetele satului la Dorobanți

Caii au fost vedete duminica aceata la Dorobanți. Acolo a fost organizat un concurs de echitație și atelaje care s-a dovedit a fi un succes.

Duminica aceasta, localitatea Dorobanți din județul Arad a fost gazda unui eveniment extrem de special. Vedetele acestuia au fost caii, care mai de care mai frumoși și mai antrenați. Alături de stăpânii lor, au participat la concursul de echitație, în cadrul căruia au arătat cât de mult s-au pregătit și cât de bine este sudată relația dintre ei.

Sute sau chiar mii de priviri au stat ațintite asupra mișcărilor executate de cai. Fiecare săritură ținea audiența cu sufletul la gură, iar în momentul în care calul revenea cu copitele pe pământ, spectatorii îi aplaudau cu putere.

Bineînțeles că ceva frumos nu poate fi nici ușor și nici ieftin. Caii de cursă nu sunt nici pe departe ușor de întreținut, dar cu toate acestea, cei care îi iubesc cu adevărat fac multe sacrificii pentru a-i face pe plac animalului.

Concursul de echitație a fost urmat și de unul de atelaje. Nu este pentru prima dată când la Dorobanți este organizat un astfel de eveniment, care se dovedește a fi un real succes. Evenimentul s-a încheiat așa cum se cuvine, cele mai bune performanțe fiind premiate.

 

0 Comentarii

  1. Everardo spune:

    1-23-12boby spune: Am o chestiune și vreau mai multe păreri.Am Pentium 4 dual core de 3.07GHZ 2.50gb și placa video MSI NX8600GT 256 ram DDR3 și o sursă DreamTech 450w (pe cutia plciai video scria ca are nevoie de min 400w, dar sursa care o am nu cred ca scoate atata).Problema este că la unele jocuri ce solicită mai mult placa video ca de ex call of duty 5, far cry 2, homefront etc., aceste jocuri eemi fragmentează, een sensul că sunetul ba se aude ba nu se aude, vocile mai ales la loadingul de la call of duty sunt be2lbe2ite și repetitive.Iar la far cry 2 mai ales ce2nd eel joc eencepe să fragmenteze, porțiuni din planșă devin galbene een sensul că dispar ca apoi să mă trezesc pe desktop fără nicio eroare.centrebarea mea este: sursa pe care o am poate crea problemele enunțate mai sus, sau e posibil ca driverele de la placa video sa fie prea vechi.Alte probleme referitoare la răcirea procesorului sau altceva nu am. +5V-a ajutat acest raspuns?

Comenteaza