S-a lansat Titanic 3D! (VIDEO)

Seara trecută a fost lansat la Londra filmul Titanic convertit în 3D. La premieră au fost prezenți regizorul filmului James Cameron, dar și Kate Winslet, protagonista filmului. Marele absent al evenimentului a fost Leonardo DiCaprio, acesta fiind prins cu alte filmări.

Lansarea filmului în 3D se face la 15 ani de când Titanicul a fost vizionat pentru prima dată. De asemenea, în aprilie se împlinesc 100 de ani de când vasul Titanic s-a scufundat după ce s-a lovit de un aisberg. Cazul a uimit întreaga lume, iar James Cameron a redat în imagini cele întâmplate în Atlantic. Filmul a strâns de-a lungul vremii 11 premii Oscar, iar pentru realizarea lui s-au alocat 200 de milioane de dolari. Pentru transpunerea lui în 3D s-au cheltuit 20 de milioane de dolari.

Kate Winslet a fost extrem de încântată de lansarea de la Londra, ca de altfel, de fiecare dată când vorbește despre Titanic. „Nu-mi venea sa cred ca sunt eu. Ma gandeam: Doamne, fa-l sa se opreasca! O, Doamne, acolo sunt eu! Acoperiti-mi urechile!” Vedeta este fericita ca o intreaga noua generatie va putea experimenta acest film. O bucurie in plus este si faptul ca acum va putea vedea filmul alaturi de copii ei (Maya – 11 ani si Joe – 8 ani).” a declarat Kate după vizionarea peliculei în 3D.

Titanic în noul format va apărea și în cinematografele din românia începând din data de 6 aprilie 2012.

 

0 Comentarii

Poti fi primul care comenteaza aici!

Comenteaza