Revin tramvaiele pe șinele din Aradul Nou

        După aproape doi ani în care locuitorii cartierului Aradul Nou au putut ajunge în centru doar cu ajutorul autobuzelor, au primit vestea că până la Paști vor putea circula cu tramvaiele. Pentru că municipalitatea a pus presiune pe constructori, au reușit să obțină rezultatul dorit. Astfel, mâine va fi reluată circulația tramvaielor între Piața Romană și Aradul Nou. Lucrările în zonă nu sunt finalizate, însă reprezentanții Primăriei Arad susțin că acestea se pot realiza și dacă tramvaiele vot circula prin zonă. Trebuie să vă spunem că până acum nici o stație de tramvai de pe tronsonul reabilitat nu are aparate de achiziționat bilete necesare călătoriei. Acestea se pot cumpăra doar de la stația Gara Aradul Nou și stația Piața Romană.

         Astfel, din data de 24 martie, Linia 3 va fi repusă în circulație pe ruta Făt-Frumos – Gară – Piaţa Romană – Gara Aradul Nou. Tramvaiele vor circula la interval de 10 minute în orele de vârf și 14-18 minute seara, sâmbăta și în zilele de sărbătoare.

 

0 Comentarii

  1. Hamza spune:

    multe biciclete si srutece usoare sau mopede, conduse cu mai mult bun simt, inclusiv de oameni maturi care nu au neaparat nevoie sa incurce, sa polueze si sa consume cu o masina. Nu numai de pustani cu cas la gura si aere de teribilist. Educatie rutiera, bun simt in trafic. Lucrari gandite sa nu blocheze juma de Bucuresti at any given time. Extinderea retelei de metrouri.

Comenteaza