Stirile XpressTv Special 29.01.2012

           In aceasta editie speciala a Stirilor Xpresstv va prezentam situatia din tara. A nins atat de mult incat au fost inchise doua autostrazi si foarte multe drumuri nationale. De asemenea au fost anulate trenuri si curse aeriene. O noua avertizare cod galben de ger a intrat in vigoare pentru 37 de judete. Scap de avertizare judetele Caras Severin, Timis, Arad, Bihor si Satu Mare, in rest, in celelalte zone sunt asteptate temperaturi de pana la -25 de grade celsius. Detalii in jurnal!

 

0 Comentarii

  1. marioara spune:

    felicitari Alexandru

  2. miki spune:

    sunteti jalnici oameni, ce televiziune e asta? va respectati sau nu? aduceti minori in fata televizoarelor? vai de capul vostru? ii platiti cu doi lei si ii racolati? ce tare! bv voua!

  3. Gesica spune:

    Miki mouse, daca tot esti atat de sigur pe ceea ce spui.. nu vrei sa faci o proba?? Uite nu iti dau 2 lei (cu cat zici tu ca se plateste un om) iti dau 3 :)) (eu zic sa profiti de ocazie.. mai ales ca e vreme de criza..), si sa faci si tu jurnale de stiri.. Unii dau bani grei sa invete, altii se descurca cum pot.. nu cred ca te-ar privi pe tine problema aceasta, dar daca tot ti-ai bagat nasul, hai sa te vedem ce poti! Desi.. sa-ti spun sincer mi-e putin mila de tine.. cine stie unde lucrezi tu pe un salar (pe care sigur nu l-ai spune).. Stiu ce nu e bine sa te iei de prosti, mai ales de prosti la nivelul tau (cred ca ti-a luat mult sa-l atingi (nivelul) ), dar sunt extrem de curioasa de ce esti in stare! p.s.Ca sa apari la stiri sau oriunde intr-o televiziune, fie ea si pe internet trebuie sa fii cat de cat prezentabil si.. cel mai important sa fii absolvit liceul.. Cred ca sunt prea multe cerinte pentru tine asa ca.. :)) no comment!!!!

  4. De cand cautam aceasta informatie. Acum m-am dumirit. Se vede ca v-ati documentat inainte.

Comenteaza