Despre lucruri ce raman -Prof. Paul Krizner / lansare de carte

INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN ARAD

BISERICA DE LEMN „CUVIOASA PARASCHIVA” ARAD

BISERICA „SFINŢII ARHANGHELI MIHAIL ŞI GAVRIIL” ARAD-MICĂLACA NOUĂ

ORGANIZEAZĂ

Duminică, 27 noiembrie 2011, orele 1700, în Biserica de lemn „Cuvioasa Paraschiva” din incinta Spitalului Clinic Judeţean Arad, după oficierea slujbei Vecerniei, va avea loc:
LANSARE DE CARTE

Lansare_carte_-_despre_lucruri_ce_raman_2011

PREZINTĂ:
PR. DR. PAVEL VESA – preot duhovnic, Biserica de lemn „Cuvioasa Paraschiva” Arad

DIAC. PROF. FLORIN SIRCA – Inspector şcolar, Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad

CONF. UNIV. DR. DAN AUREL BANCIU – Universitatea „Aurel Vlaicu” Arad

După lansare va avea loc un miniconcert de colinde susţinut de Grupul Vocal „Arhanghelii”, de la Biserica „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil” Arad-Micălaca Nouă

 

 

 

Profeosr Paul Krizner, Despre lucruri ce rămân, Editura Concordia, Arad, 2011

 

 

 

0 Comentarii

 1. victor f spune:

  Bravo Paul!

 2. Gesica spune:

  Abea astept sa primesc cartea si sa incep sa o citesc! Sunt convinsa ca o sa invat o multime de lucruri frumoase si interesante din ea!

 3. Mihai spune:

  Sincer baiatul asta e jenant ..pana si titlul cartii ,,despre lucruri ce raman”…groaznic …esti penibil…

 4. Frrok spune:

  Cea mai mare problema cu care se cfunronta omul contemporan este DEZNADEJDEA, iar in varful acestei sabii ascutite a mortii se gaseste generatia emo. Cred ca acest protest impotriva moralei, socialului,civismului si chiar spiritualului trebuie indreptat cu foarte mare grija si atentie. Parintii de la Platina scosesera pt. categorii de oameni asemenea lor,c are isi doresc moartea, o brosura 9in engleza era, din pacate) prin care ii invata cum sa declare death to the world , dar in sensul bun al sintagmei. (a acelei lumi pe care Mantuitorul o refuza ca buna in Evanghelia Sa).Cred cu tarie ca trebuie sa canalizam acest efort al lor de protest impotriva lumii pe fond mistic-crestin, de lepadare a lumii si asumare a Crucii.Observati ca un liant de plecare este chiar puterea cu care acesti tineri infrunta moartea? Cred ca putem sa ii facem sa infrunte adevarata moarte, cea spiriutala , sa faca protest la lumea de azi, dar canalizati catre gasirea valorilor spirituale din sufeltele lor.Cand va intalniti cu unul din ei, acceptati-le protestul fiti afirmativi cu ei (bineinteles pana intr-un punct), iar de acolo spuneti-le ca au ajuns intr-un moment al gandirii si trairii care trebuie slefuit daca vor adevarata cunoastere. Spuneti-le ca de aici se deschid alte valori, de o frumusete nemarginita, si invitati-i sa le cunoasca.Sunt mai mult ca sigur ca acest click la invitatia voastra nu va intarzia, deoarece trebuie sa lasam pe Dumnezeu sa lucreze, cum spune Sf.Ap.Pavel Unul sapa, altul uda, dar Dumnezeu face sa creasca si sa rodeasca..

Comenteaza