Stil și modă în târgul lunii noiembrie, la Galeria Real

În luna noiembrie, stilul și moda sunt cuvintele de ordine la Real. Până la începutul lunii decembrie, mai mulți expozanți vă așteaptă la târg cu super oferte la articole vestimentare, dar și la alte articole.

Galeria Real își surprinde vizitatorii cu un nou târg, de data aceasta unul de stil și modă. Mai precis, aici puteți găsi haine adecvate sezonului rece la cele mai bune prețuri, dar și produse naturale sau alte obiecte vestimentare.

Chiar de la intrare, bijuteriile confecționate manual și hainele din piele
sau blană sar în ochii potențialilor clienți. Să aflăm de la expozanți cu ce oferte s-au prezentat la târg și să-i ascultăm prezentându-și produsele.

 În caz că în pragul sărbătorilor de iarnă v-ați decis să vă achiziționați o locuință , Via Carmina vine cu diferite oferte în această situație. Tot la târg vine în întâmpinarea dumneavoastră o instituție financiară care sprijină micii întreprinzători, acordându-le credite acestora.

Tot în cadrul târgului puteți găsi produse naturale precum miere, magiun sau țuică, produse bio de la LifeCare, aparate de cafea calitate germană, produse ale firmei Zepter, dar și decorațiuni interioare sau alte articole de vestimentație. Târgul este deschis în perioada 16 noiembrie – 2 decembrie și vă așteaptă cu ușile deschise la Galeria Real din Arad.

 

 

0 Comentarii

Poti fi primul care comenteaza aici!

Comenteaza