Destinații pentru vacanțe de vis. Agențiile de turism vin cu oferte de nerefuzat.

Agențiile de turism vin cu oferte de nerefuzat pentru acest sezon estival. Există prețuri pentru toate buzunarele, iar destinațiile sunt extrem de tentante. Cei nehotărâți pot contacta și târgurile de turism.

Lunile de vară ale anului 2012 au venit și odată cu ele și sezonul concediilor. Agențiile de turism se întrec în oferte, așa că doritorii au de unde alege. Pentru acest sezon, destinațiile favorite rămân Grecia, Bulgaria, Turcia și Muntenegru, iar Litoralul românesc este tot mai puțin căutat. Acest lucru se datorează faptului că străinii știu cum să se poarte cu oaspeții și le asigură condiții excelente. La noi, majoritatea unitățior de cazare sunt vechi, iar personalul extrem de plictisit. În ciuda acestor argumente, unii rămân fideli Mării Negre și așa se face că există destule oferte pentru ei.

După cum era de așteptat, grecii au și anul acesta oferte de nerefuzat. Atât prețurile cât și condițiile oferite de ei, subclasează litoralul românesc.  Pe lângă alte locații, în Grecia prețurile sunt accesibile atât la hoteluri de 3 și 4 stele, cât și la cele care oferă servicii all inclusive.

Niște experiențe de neuitat ar putea trăi însă cei care ar alege să petreacă o săptămână navigând pe mare. Croazierele sunt la mare căutarea acum deoarece agențiile de turism se străduiesc să reducă cât mai mult prețurile, iar cei pentru care un astfel de concediu era doar un vis, acesta să poată deveni realitate.

Dacă ne-am convins că și crozierele pot fi accesibile vom vedea în continuare câteva destinații în care și-ar permite să meargă doar cei care într-adevăr au un buget consistent alocat petru concediu.

Pentru cei care încă sunt nehotărâți și nu și-au putut alege o locație pentru concediul din această vară, îi sfătuim să viziteze un târg de profil. Până în 1 iulie, un astfel de târg îi așteaptă la Galeria Real din Arad.

Așadar, pe lângă planificarea unui concediu, la târg puteți arunca o privire la bijuteriile confecționate manual, la hainele din colecțiile de vară, puteți să vă alegeți ochelari de soare și chiar să deveniți reprezentant pentru diferite firme de cosmetice. De asemenea vă sunt prezentatea aparate de cafea de calitate germană care asigură un gust extraordinar cafelei, iar firma Zepter vă arată produsele de calitate care v-ar face viața mai ușoară și nu ar trebui să lipsescă dintr-o casă.

 

0 Comentarii

Poti fi primul care comenteaza aici!

Comenteaza