Târgul „Alege Sportul” și-a deschis porțile

Tinerii arădeni sunt așteptați în acest sfârșit de săptămână la Sala Sporturilor Victoria pentru un târg sportiv. Aici primesc informații despre fiecare sport în parte, ba mai mult le pot și experimenta.

Odată cu acest sfârșit de săptămână, la Arad se deschid porțile unui târg sportiv unic în țară. 48 de expozanți din 35 de ramuri sportive îi așteaptă pe vizitatori pentru a le explica în ce constă fiecare sport, iar mai apoi doritorii sunt invitați să experimenteze. Încă de deschiderea târgului care a avut loc joi dimineața la ora 10, acesta s-a dovedit a fi un real succes.

Prin acest târg tinerii sunt ajutați să cunoască mai bine fiecare sport în parte pentru a-și face o idee despre ce ar putea practica din plăcere, nu doar din simpla ideea că sportul e necesar pentru sănătate.

Că acest târg e o inițiativă bună ne confirmă și o fostă campioană mondială la atletism. Rămâne de văzut în ce măsură va avea efect asupra tinerilor care i-au trecut pragul.

Ne-am oprit în cadrul târgului la standul cicliștilor arădeni. Să vedem împreună ce implică acest sport, dar și de ce calități ar avea nevoie o persoană pentru a-l practica.

Cu toate acestea, nevoile cicliștilor pentru a-și practica în siguranță sportul preferat nu sunt satisfăcute. Ei ar avea nevoie de piste de biciclete pentru a nu mai fi un obstacol în calea șoferilor.

Vă reamintim că târgul Alege Sportul este deschis până în data de 7 aprilie și vă așteaptă la Sala Sporturilor Victoria din Arad.

 

0 Comentarii

  1. Natalia spune:

    uite din fericire eu nu am vazut prtiale nasoale ale Maramuresului. Dar nici n-am stat mult ca sa pot sa zic ca am avut timp sa examinez totul mai bine… Mie mi-a placut ce am vazut.Si ai dreptate, nu e normal sa te entuziasmezi intr-un cimitir. Dar oricum, oamenii pe care i-am vazut acolo erau ca si mine, se uitau, citeau rimele, dar toti pastrau o figura serioasa, mi s-a parut foarte ok atmosfera acolo. Si era destul de liniste, adica chiar daca era ceva lume acolo, nu faceau galagie si nu se purtau ca la orice „obiectiv turistic”. Oricum, cred ca tine si de educatie, nu neaparat numai de faptul ca ai pierdut sau nu pe cineva drag.@Raluca: Ma bucur ca ai avut parte de o experienta asa frumoasa! E bine de retinut, multimim pentru link.Si da, despre Huneduara este vorba 🙂

  2. Rangga spune:

    Pe mine personal Maramuresul m-a dgmazaeit…am gasit acolo cu totul altceva decat m-am asteptat…zeci de vile colorate care mai de care in culori tipatoare trantite alaturi de casutele autentice…manele exact langa gardul bisericii din Ieud…singurele locuri care mi-au placut cu adevarat au fost cascada Cailor, Memorialul de la Sighet si…Ansamblul de valtori de la Sapanta unde niste localnici chiar spalau niste cergi…in rest…nu reusesc sa inteleg extazul in fata Cimitirului Vesel…numai cine nu a pierdut pe cineva drag se poate entuziasma in cimitir…parerea mea!

Comenteaza