Târgul de Paști de la Real și-a deschis porțile

În perioada 31 martie – 14 aprilie, în incinta Galeriei Real vă așteaptă un târg cu specific de Paști. Aici vă așteaptă peste 30 de comercianți cu game diversificate de produse.

Galeria Real și Iepurașul vă invită la un târg tradițional de Paști. Vă este prezentată o gamă largă de produse la prețuri de sărbătoare. Iepurașul a trecut și el pe aici, spre bucuria copiilor care au putut sa-l mangâie.

În cadrul târgului, vizitatorii pot găsi la preț de producător costume de damă și de bărbați, haine de piele, încălțăminte, jucării, produse bio, dulciuri, flori, dar și alte bunuri de larg consum. Expozanții prezenți au venit din mai multe zone ale țării.

Nu foarte multe persoane au trecut pragul târgului până acum, dar cu siguranță o vor face zilele viitoare. După cum ne spun și expozanții, cumpărătorii trebuie să știe că nu pot găsi bunuri de calitate la prețuri extraordinar de mici, însă aici sunt așteptațicu nenumărate oferte.

Pentru ca tacâmul să fie complet, organizatorii târgului au decis să organizeze și o tombolă la care pot participa toți cumpărătorii. La final vor fi extrași 10 norocoși care vor primi produse de bucătărie.

 

0 Comentarii

Poti fi primul care comenteaza aici!

Comenteaza